Картинка
Новини Про Інститут Наукова діяльність Структура Аспірантура Закупівлі Контакти Конференції ІПФ Профспілка СПЕТФ-МНФ-2024

Овчаренко Артур Юрійович

Посада: аспірант; аспірант; член ради молодих учених;





e-mail:   ,  
 

Загальна інформація

Народився 4 липня 1996 р. в м. Ромни Сумської області.

З 2003 р. по 2014 р. навчався у Сумській загальноосвітній школі №27. У період з 2011 по 2014 неодноразово брав участь в учнівських олімпіадах з фізики, хімії, географії та математики.

Після закінчення школи вступив на фізико-математичний факультет Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка. За час навчання в університеті ставав призером Всеукраїнської олімпіади з математики серед педагогічних ВНЗ (2016, 2017 роки). У 2018 – 2019 роках на базі ІПФ НАН України займався написанням магістерської роботи на тему “Застосування методів рентгенівського фазового контрасту для дослідження радіаційних дефектів”.

У 2019 р. з відзнакою закінчив фізико-математичний факультет Сумського державного педагогічного інституту ім. А.С. Макаренка і отримав кваліфікацію «учитель фізики та математики».

З грудня 2018 р. Інженер II категорії лабораторії рентгенівської фазоконтрастної томографії на основі малогабаритних прискорювачів № 31 відділу ядерно-фізичних досліджень № 30 ІПФ НАН України.

Останні новини

Різне

Вітаємо к.ф.-м.н., зав.лаб. №41 Бистрика Юрія Сергійовича з присудженням Премії Верховної Ради України Детальніше ...