Картинка
Новини Про Інститут Наукова діяльність Структура Аспірантура Закупівлі Контакти Конференції ІПФ Профспілка СПЕТФ-МНФ-2024



Інститут прикладної фізики НАН України оголошує прийом до аспірантури на 2018 р. з відривом від виробництва – 3 особи за спеціальністю 104 – фізика та астрономія.

До аспірантури Інституту прикладної фізики НАН України на конкурсній основі приймаються особи, які здобули вищу освіту ступеня магістра та спеціаліста (включно 2015 рік).

До заяви на ім'я директора Інституту прикладної фізики НАН України додаються:

  1. особовий листок з обліку кадрів;
  2. витяг з трудової книжки (за наявності);
  3. автобіографія;
  4. характеристика-рекомендація з місця роботи (для осіб, що вступають до аспірантури безпосередньо після закінчення вузу необхідно мати рекомендацію вченої ради вузу або факультету);
  5. копія диплома про закінчення вищого навчального закладу із зазначенням одержаної кваліфікації спеціаліста або магістра з копією витягу із залікової відомості (додатку до диплома);
  6. список опублікованих наукових праць і винаходів. Вступники, які не мають опублікованих наукових праць і винаходів, подають наукову доповідь (реферат) у швидкозшивачі з обраної наукової спеціальності + рецензію;
  7. медична довідка про стан здоров’я за формою № 286-o;
  8. посвідчення про складені кандидатські іспити (за наявності);
  9. копія паспорта;
  10. копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
  11. 2 фотокартки 3х4 см.

Документи подаються у швидкозшивачі з 2 конвертами (з марками).

Паспорт, диплом про вищу освіту та військовий квиток подаються вступником особисто. Трудова книжка (за наявності) із записом про звільнення з останнього місця роботи у зв’язку зі вступом до аспірантури подається аспірантом особисто на початок навчання в аспірантурі.

Прийом документів на конкурс до аспірантури Інституту проводиться до 10 вересня 2018 року (м. Суми, вул. Петропавловська, 58, к. 9, тел.: 22-46-08), а зарахування - з 1 листопада 2018 року. 

До вступних іспитів допускаються вступники, які пройшли співбесіду з передбачуваним науковим керівником (за наявності) або з Вченим секретарем ІПФ НАН України та отримали позитивну оцінку на поданий реферат з тематики запланованої наукової роботи.

Абітурієнти складають вступні іспити з обраної наукової спеціальності (в обсязі програми для вузу), з філософії, з іноземної мови у вересні - жовтні 2018 року.

Навчальний рік в аспірантурі починається з 1 листопада 2018 року.

Останні новини

Різне

Вітаємо к.ф.-м.н., зав.лаб. №41 Бистрика Юрія Сергійовича з присудженням Премії Верховної Ради України Детальніше ...