Картинка


Інститут прикладної фізики Національної академії наук України
оголошує конкурс на заміщення вакантної посади завідувача лабораторії інтегрованого моделювання механічних властивостей конструктивних матеріалів під дією опромінення № 41 відділу квантової електродинаміки сильних полів.

Інститут прикладної фізики Національної академії наук України
оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

  1. Завідувача лабораторії інтегрованого моделювання механічних властивостей конструктивних матеріалів під дією опромінення № 41 відділу квантової електродинаміки сильних полів.
    Вакансій – 1.
    Термін проведення конкурсу до: 23 серпня 2020 р.

Вимоги до посади: особа з науковим ступенем не нижче доктора філософії (кандидата наук), яка має не менше п’яти років досвіду, за останні п’ять років не менше п’яти публікацій та/або патентів;


Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі (далі — кандидат), подає особисто або надсилає поштою такі документи:

  1. письмову заяву на ім’я керівника про участь у конкурсі;
  2. копію документа, що посвідчує особу;
  3. заповнену особову картку (анкету) встановленого зразка;
  4. автобіографію;
  5. копію трудової книжки (за наявності);
  6. копії документів про вищу освіту, підвищення кваліфікації, присудження наукового ступеня, присвоєння вченого звання, військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  7. перелік наукових праць, опублікованих у вітчизняних та/або іноземних (міжнародних) рецензованих фахових виданнях;
  8. письмову згоду на обробку персональних даних.

Кандидати, які працюють у науковій установі, в якій оголошено конкурс, подають лише заяву про участь у конкурсі та заповнену анкету учасника конкурсу (анкету можна заповнити на сайті Інституту в особистому кабінеті), з візою завідувача кадрів Інституту.

Кандидати, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, можуть подавати додаткову інформацію про освіту, досвід роботи, професійний рівень і репутацію, а також своє бачення розвитку досліджень і розробок на посаді (характеристики, рекомендації, копії наукових публікацій, реферати тощо).


Документи подаються за адресою: м. Суми, вул. Петропавлівська 58, ІПФ НАН України, кімн.9 — науково-організаційний відділ, тел. +380 542 22-46-08)
Дата розміщення оголошення: 22 липня 2020 р.

термін подачі матеріалів: 23.08.2020